Σάββατο 21 Απριλίου 2012

4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής: Οι ¨Ντελάληδες του 8ου¨ πάνε... ΝΟΗΣΙΣ

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 τα τελικά αποτελέσματα για το 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Μαΐου στο ΝΟΗΣΙΣ. Σε αυτό επιλεχθήκαμε και εμείς να παρουσιάσουμε τη σχολική μας εφημερίδα μετά το Προσυνέδριο Δυτ. Θεσσαλονίκης που έγινε στις 28 Μαρτίου 2012. 


Στην Κεντρική Μακεδονία έγιναν 8 Προσυνέδρια με συνολικά 345 εργασίες. Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν 95 εργασίες και 56 e-Posters. Στην Κεντρική Σκηνή θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους 37 Δημοτικά Σχολεία. Ένα από αυτά θα είμαστε και εμείς. Ακόμη θα δείξουν 19 Δημοτικά τα e-Posters τους. Από τη Δυτική Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν 10 Δημοτικά με τις εργασίες τους και 6 με e-Posters, από τα 34 που πήραν μέρος στο Προσυνέδριο. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους τους που ήταν στα Προσυνέδρια. 
Εμείς θα παρουσιάσουμε την εργασία μας στις 8 Μαΐου στο Β΄ μέρος του Συνεδρίου, στις 17:00-19:00


Αγγελική Μ. (Ε1΄) 

2 σχόλια:

Βάσω Μηρτσέκη είπε...

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά..Θα είμαστε εδώ και θα σας διαβάζουμε ελπίζω και εύχομαι για πολλά χρόνια..Καλή συνέχεια στο έργο όλων σας..

Κενάνογλου Λεμονιά είπε...

Σας αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
Η διάκρισή σας στο 4ο Συνέδριο Πληροφορικής αποτελεί δικαίωση, τόσο της δικής σας αστείρευτης έμπνευσης και δημιουργικότητας, όσο και των προσπαθειών των δασκάλων σας, του κ. Δημήτρη και της κ. Δόξας. Σε μια τέτοια εποχή γεμάτη δυσκολίες και διαρκείς ανακατατάξεις είναι παρήγορο και ενθαρρυντικό που υπάρχουν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί που εργάζονται με τέτοια όρεξη, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Μας γεμίζετε χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι.

Η Διευθύντρια
Κενάνογλου Λεμονιά

Δημοσίευση σχολίου