Ποιοι είμαστε...


10-10-2012

Ας συστηθούμε...


Γεια σας,

είμαστε οι νέοι μαθητές της κυρίας Ευδοξίας, οι μαθητές της ΣΤ΄2, και μαζί με τους συμμαθητές μας από το ΣΤ΄1 και το δάσκαλό τους τον κ. Δημήτρη θα είμαστε κοντά σας με την εφημερίδα του σχολείου μας "Οι Ντελάληδες του 8ου", συνεχίζοντας έτσι το έργο των περσινών συμμαθητών μας που τώρα πια είναι στο Γυμνάσιο.
Θα γράφουμε  λοιπόν τα νέα του σχολείου μας, θα σας παρουσιάζουμε εργασίες,  συνεντεύξεις και  διάφορα άρθρα.
Ελπίζουμε να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε να γίνει η εφημερίδα μας ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για όλους τους αναγνώστες της.

Τα νέα μέλη των " Ντελάληδων " σας  εύχονται...

Καλή Σχολική Χρονιά!


4-11-2011

Γεια σας,
είμαστε οι μαθητές των τάξεων Ε1΄ και Στ3΄ του 8ου Δ.Σ. Ελευθερίου-Κορδελιού.
Με τους δασκάλους μας, την κ. Ευδοξία Μεταλλίδου και τον κ. Αδάμ Δημήτρη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σχολική ηλεκτρονική εφημερίδα, στην οποία θα γράφουμε τα νέα του σχολείου μας, θα παρουσιάζουμε τις εργασίες που κάνουμε και διάφορα άλλα πράγματα που μας ενδιαφέρουν.

Α ναι, ξεχάσαμε, ο τίτλος της εφημερίδας μας είναι 

¨Οι Ντελάληδες του 8ου¨...
Τον σκέφτηκε η συμμαθήτριά μας της ΣΤ3΄ Κλειώ Χ.

Δήμητρα Κ., Παναγιώτα Κ., Αγγελική Μ. (Ε1΄)Γεια! 
Είμαστε οι μαθητές του Στ3΄ και αποτελούμαστε από  22  ¨ξεφτέρια¨! Μέσα στην τάξη κάνουμε δημιουργικά πράγματα, αλλά πάνω από όλα... μάθημα! Το σχολείο μας είναι διώροφο και έχουμε 14 τάξεις και ένα κυλικείο το οποίο στην αγαπητή σε όλους μας κα. Σοφία. Έξω στην αυλή υπάρχουν δύο μπασκέτες και κερκίδες. Με το σχολείο πηγαίνουμε εκπαιδευτικές εκδρομές (και όχι μόνο), όπως στο οχυρό Ρούπελ και τα Λουτρά του Λαγκαδά.
Αυτοί είμαστε λοιπόν! Τα παιδιά του 8ου! 

Μπρούνο, Μαρία, Γιώργος Χ., Μιχάλης, Δημήτρης, ΣΤ3΄.