Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η επίσκεψή μας στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού



Χθες, Τρίτη 23 Απριλίου, τα τμήματα ΣΤ1΄και ΣΤ2΄ επισκεφτήκαμε το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, ώστε να γνωρίσουμε το χώρο στον οποίο θα είναι οι περισσότεροι από εμάς την επόμενη χρονιά. Εκεί γνωρίσαμε δασκάλους διαφόρων ειδικοτήτων, μας έδειξαν τις αίθουσες και μας εξήγησαν κάποια πράγματα για τα μαθήματα που θα κάνουμε του χρόνου.




Όταν φτάσαμε μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γυμνασίου, ο κ. Ερκοτίδης. Μας μίλησε για το Γυμνάσιο, για το πώς λειτουργεί, για το τι θα πρέπει να προσέξουμε. 


Στη συνέχεια χωριστήκαμε και το ένα τμήμα πήγε στην αίθουσα Πληροφορικής και το άλλο στο Γυμναστήριο.  Εκεί η κ. Φράγκου της Πληροφορικής μας έδειξε το εργαστήριο, μας μίλησε για το μάθημα και μας έδειξε μια παρουσίαση. Στο Γυμναστήριο ο κ. Ταπές, ένας από τους γυμναστές, μας μίλησε και μας έδωσε μπάλες μπάσκετ και βόλλευ, για να παίξουμε. 



Αργότερα επισκεφτήκαμε την αίθουσα της Τεχνολογίας που βρίσκεται στο υπόγειο. Εκεί η κ. Καπλάνη μας μίλησε για το μάθημα της Τεχνολογίας που θα κάνουμε του χρόνου μαζί της.


Στο τέλος, όλοι μαζί πήγαμε, στην αίθουσα Φυσική-Χημείας, όπου ο Χημικός του σχολείου, ο κ. Παναγιώτης Κύκλης, μας έδειξε κάποια εντυπωσιακά πειράματα. 



Έξω από το εργαστήριο Φυσικής-Χημείας υπήρχε μια ταμπέλα με το όνομα ¨Ιωάννης Μούρκας¨. Ρώτησα το δάσκαλό μου ποιος είναι αυτός και μου είπε ότι ήταν ο πρώην Λυκειάρχης, ο οποίος πήρε το προηγούμενο καλοκαίρι σύνταξη και δυστυχώς μετά από λίγο πέθανε. Έτσι, προς τιμήν του έδωσαν το όνομά του στο εργαστήριο Χημείας. 


Για πρώτη φορά που πήγα στο Γυμνάσιο πέρασα καλά, γνώρισα το χώρο και κάποιους δασκάλους. Μου λύθηκαν κάποιες απορίες που είχα για το Γυμνάσιο και ξεπέρασα έναν φόβο που είχα για το πώς θα είναι εκεί. Ελπίζω και η επόμενη χρονιά εκεί να είναι τόσο καλή όσο ήταν η χθεσινή ημέρα. 

Αγγελική Γ., ΣΤ1΄

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ντελάληδες του 8ου,αγγέλονται...το Μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου