Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τεχνικά προβλήματα στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο ΝΟΗΣΙΣ για να παρουσιάσουμε την εφημερίδα μας στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Χρειάστηκε όμως να αντιμετωπίσουμε και εμείς όπως και κάποια άλλα σχολεία ορισμένα τεχνικά προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν κατά την προβολή των παρουσιάσεων.  


Έτσι, στην παρουσίαση του Ειδικού Σχολείου Κατερίνης δε λειτούργησε σε όλη την παρουσίαση ο ήχος και αναγκάστηκαν να δείξουν την εργασία τους μόνο μέσω εικόνων. Στο τέλος τους ζήτησαν να την ξαναπαρουσιάσουν, αρνήθηκαν όμως γιατί έπρεπε να φύγουν με το λεωφορείο. Στη δική μας παρουσίαση δεν ακούστηκε η φωνή ενός ντελάλη σε μια διαφάνεια και στην παρουσίαση του Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης δεν έπαιξε ένα βίντεο που είχαν στην παρουσίασή τους. 
Θα ήταν καλά σε τέτοιες εκδηλώσεις, ειδικά Πληροφορικής, αυτά να μην συμβαίνουν, γιατί δεν παρουσιάζονται σωστά οι εργασίες των μαθητών και ο κόπος τους. Αντίθετα, στο Προσυνέδριο Δυτ. Θεσσαλονίκης που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου όλα είχαν λειτουργήσει μια χαρά.

Κλειώ Χ. (ΣΤ3΄), Παναγιώτα Κ. (Ε1΄) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου