Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Παραμύθι: ¨Η Ροκ Σταχτοπούτα¨

Η συμμαθήτρια μας της Στ2΄ Αλεξάνδρα Μ. μας έφερε ένα παραμύθι που το έγραψε μόνη της. Θα διαβάσετε την Σταχτοπούτα όπως δεν την φαντάζεστε, μία ¨Ροκ Σταχτοπούτα¨.

Θεοδοσία Γκ. (Ε1΄)

Η Ροκ Σταχτοπούτα

  Μία φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Σταχτοπούτα, είχε δύο αδελφές και μία μητριά. Η Σταχτοπούτα ήταν ένα αγοροκόριτσο που άκουγε ροκ μουσική.
Την ώρα που συμμάζευε το σπίτι βρήκε μία πρόσκληση  για το ετήσιο χορό στο παλάτι. Αν και ήξερε ότι η μητριά της δεν θα την άφηνε να πάει στο χορό, ήλπιζε να εμφανιστεί η νονά της να την βοηθήσει.
    Όταν η Σταχτοπούτα έμεινε μόνη της εμφανίστηκε η νονά της και από ένα απλό κορίτσι έγινε πριγκίπισσα. Η νονά της είπε ότι στις 12:00 θα λυθούν τα μάγια. Σε λίγη ώρα η Σταχτοπούτα έφτασε στο παλάτι όπου ήταν μαζεμένες όλες οι κοπέλες του βασιλείου. Ο πρίγκιπας μόλις την είδε την ερωτεύτηκε παράφορα και την προσκάλεσε για χορό. 
    Χόρευαν όλο το βράδυ. Αλλά μόλις ακούστηκε ο χτύπος του ρολογιού η Σταχτοπούτα έτρεχε να φύγει και της έπεσε το mp3.
Ο πρίγκιπας το άνοιξε και είδε ότι αυτό το κορίτσι άκουγε μόνο ροκ μουσική.



    Την άλλη μέρα έψαχνε να βρει εκείνο το κορίτσι. Καθώς περνούσε δίπλα από ένα σπίτι άκουσε την γνωστή ροκ μουσική. Τότε ήταν σίγουρος ότι ήταν αυτή. Της έκανε πρόταση γάμου και αυτή του είπε βιαστικά ναι. Σε ένα μήνα όλα ήταν έτοιμα.
   Ο πρίγκιπας περίμενε την Σταχτοπούτα στα σκαλιά της εκκλησιάς. Εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα συγκρότημα όπου ήταν και η Σταχτοπούτα. Ο πρίγκιπας είχε πέσει από τα σύννεφα. Η τελευταία της φράση ήταν "Ροκάρετε όλοι" και έφυγαν.
    Το τελευταίο πράγμα που θύμιζε την Σταχτοπούτα ήταν το mp3 που έμεινε στα χέρια του.
    Ακόμη μια φορά αποδήχτηκε ότι οι γυναίκες είναι τα πιο απρόβλεπτα πλάσματα στο κόσμο!!!


Αλεξάνδρα Μ. (ΣΤ2΄)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου