Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σχετικά με τα έργα στην είσοδο του σχολείου μας

Ζητήσαμε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας να κατασκευαστεί ανθρωποθυρίδα, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών και όλων όσων εργάζονται στο σχολείο μας ή το επισκέπτονται. 
Η ανθρωποθυρίδα θα λειτουργεί με θυροτηλέφωνο και θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου αυτούς που εισέρχονται. Επίσης δε θα μένει ανοιχτή η εξώπορτα ποτέ. Θα κατασκευαστεί σ' αυτήν την πόρτα μεγάλη ράμπα για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση αναπηρικών αμαξιδίων. Παράλληλα θα γίνει διάβαση πεζών και θα τοποθετηθούν πινακίδες που θα απαγορεύουν τη στάθμευση αυτοκινήτων κοντά στην είσοδο του σχολείου
Ευχαριστούμε θερμά:
Α.Την Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κ. Αϊβάζογλου, η οποία δίνει την εντολή για την ετοιμασία της μελέτης των έργων και για την οικονομική κάλυψη της κατασκευής αυτών.
Β.Τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ευθυμίου Αθανάσιο, ο οποίος πάντα μας δίνει λύσεις και φροντίζει να γίνονται έργα στο χώρο του σχολείου μας.
Γ. Όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας (μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, σιδεράδες, οικοδόμους, μαραγκούς, ελαιοχρωματιστές, οδοκαθαριστές, οδηγούς κ.ά.) , οι οποίοι εργάστηκαν μέχρι τώρα στο σχολείο μας, για τη συνέπεια, την προθυμία, το μεράκι, την ευγένεια και την αποτελεσματικότητά τους. 

Η Διευθύντρια 
Κενάνογλου Λεμονιά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου