Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σχετικά με την αίθουσα πληροφορικής του σχολείου

Αγαπητοί δημοσιογράφοι των ¨Ντελάληδων¨.
Καταρχήν χαίρομαι που δείξατε το ενδιαφέρον σας για προβλήματα που αφορούν το σχολείο μας και ιδιαίτερα για την ευαισθησία σας σχετικά με έναν συμμαθητή σας.
Αυτήν τη φορά όμως οι δάσκαλοι... σας πρόλαβαν!
Έχουμε και εμείς εντοπίσει το πρόβλημα σχετικά με το εργαστήριο της πληροφορικής. Είναι πραγματικά αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό για ορισμένους μαθητές που φοιτούν ή που μπορεί να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Επίσης είναι πολύ μικρό αναλογικά με το μεγάλο αριθμό μαθητών που έχουν οι τάξεις του σχολείου.
Έτσι και εμείς αποφασίσαμε, το καλοκαίρι όταν θα έχετε διακοπές, να μεταφερθεί η αίθουσα πληροφορικής στο ισόγειο σε μια μεγάλη τάξη. Ήδη έχουμε επικοινωνήσει με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που δέχθηκε να βοηθήσει σε αυτό. Το σχολείο μας φέτος έχει τρία τμήματα έκτης τάξης, που του χρόνου θα πάνε στο Γυμνάσιο. Έτσι, θα ελευθερωθεί μια αίθουσα στην οποία σκοπεύουμε να μεταφέρουμε το εργαστήριο πληροφορικής.
Αρχικά είχαμε σκοπό να μετατρέψουμε την αίθουσα αυτή σε γραφείο των δασκάλων. Ξέρετε και εσείς ότι το γραφείο δασκάλων που έχουμε είναι πάρα πολύ μικρό για να χωρέσουν σε αυτό οι 30 εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το εργαστήριο πληροφορικής.  Όμως βλέποντας το πρόβλημα που υπάρχει αποφασίσαμε να παραμείνει και για την επόμενη χρονιά το γραφείο δασκάλων εκεί που είναι ώστε να λυθεί το πρόβλημα του εργαστηρίου πληροφορικής.

Η Διευθύντρια
Κενάνογλου Λεμονιά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου