Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Στις 23 Μαρτίου 2012, οι τρεις έκτες έδωσαν μία παράσταση για την 25η Μαρτίου.
Όλο το θεατρικό το οργάνωσαν οι δάσκαλοι των τάξεων, η κα Ευδοξία, η κα Χριστίνα και ο κος Λάζαρος. Ακόμη βοήθησαν  η δασκάλα των καλλιτεχνικών η κα Αθηνά, ο δάσκαλος της μουσικής ο κος Θανάσης  και η γυμνάστρια η κα Νάνσυ, που με τη χορωδία και τα χορευτικά τους ζωντάνεψαν την παράσταση.  
Αρχικά  όλα τα παιδιά μαζευόμασταν   στο θέατρο του σχολείου για να κάνουμε τις πρόβες. Αυτή η διαδικασία γινόταν κάθε μέρα, για δύο περίπου εβδομάδες. Τελικά την προτελευταία  ημέρα, πριν την παράσταση, παρουσιάσαμε τη γιορτή μας στις μικρές τάξεις του σχολείου.
Την άλλη μέρα δώσαμε την παράστασή μας φορώντας τα κατάλληλα για την παράσταση ρούχα. Πριν όμως ξεκινήσουμε η κα. Χριστίνα διάβασε το λόγο της .
Όλα ήταν υπέροχα!Οι συμμαθητές μας έπαιξαν πολύ καλά ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε με πολύ ενδιαφέρον.  
Φυσικά όλοι ήταν εκεί. Δάσκαλοι, μαθητές, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες. Κάμερες και φωτογραφικές μηχανές έδιναν και έπαιρναν. Το καλύτερο βέβαια ήταν όταν τελειώνοντας η παράσταση όλα τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή. Ο κόσμος μάς χειροκροτούσε συνέχεια ενώ η διευθύντριά μας , η κα. Νίτσα Κενάνογλου, μας έδωσε πολλά πολλά συγχαρητήρια.
Το σίγουρο είναι πως αυτή τη γιορτή δε θα την ξεχάσουμε ποτέ!


Κατερίνα Χ., Αντωνία Τ., Πάνος Τ., Μιχάλης Σ. ( Στ΄3)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου