Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το σχολείο μας άλλαξε…


Στο σχολείο μας έγιναν διάφορες αλλαγές κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Με πρωτοβουλία του Δήμου Ελευθερίου-Κορδελιού το σχολείο μας πήρε μέρος σε έναν διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να νικήσει και να γίνουν αλλαγές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του.
Επιστρέφοντας αντικρίσαμε ένα καινούργιο σχολείο. Εξωτερικά το σχολείο βάφτηκε, επισκευάστηκαν οι κερκίδες, μεγάλωσε η ράμπα πρόσβασης ΑΜΕΑ στο σχολείο.


Βάφτηκαν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.Το σχολείο μας έγινε πιο πράσινο, μιας και προστέθηκαν πολλά φυτά στον περίγυρο της αυλής.


Επισκευάστηκαν οι κερκίδες και οι βρύσες στην αυλή του σχολείου. 


Οι κερκίδες πριν.
Εσωτερικά το σχολείο βάφτηκε, περάστηκαν πλακάκια σε όλες τις τάξεις και τους διαδρόμους, καινούργιες πόρτες και παράθυρα. 
Μεγάλωσε η αίθουσα πληροφορικής, δημιουργήθηκε γραφείο δασκάλων και νέα αίθουσα για το τμήμα ένταξης.Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας περάστηκαν καινούργιες κουρτίνες σε όλες τις τάξεις.Οι αλλαγές που έγιναν θα μας διευκολύνουν στην καθημερινή μας σχολική ζωή και θα την κάνουν πιο ευχάριστη. Ελπίζουμε ότι όλοι οι μαθητές θα συμβάλλουν στην καθαριότητα και διατήρηση των αλλαγών που έγιναν.

Παναγιώτα Κ./Δήμητρα Κ., ΣΤ1΄
(κείμενο και φωτογραφίες)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου