Υλικά:
250 γραμ. μαργαρίνη
8 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο
1 1/2 πακέτο μπισκότα
1/4 φλυτζάνι τσαγιού κονιάκ
Εκτέλεση:
Πρώτα βάζουμε την μαργαρίνη σε μία κατσαρόλα για να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το κονιάκ. Τα ανακατέβουμε καλά και το βγάζούμε από την φωτιά. Μετά σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια και τα αναμηγνίουμε σε ένα μπολ μαζί με το μίγμα. Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο αδιάζουμε όλο το μίγμα και το τυλίγουμε σε σχήμα κορμού. Τέλος το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Ταμάρα Π., (Στ3΄)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου