Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η θεατρική παράσταση ¨Παραμύθι χωρίς όνομα¨ στο θέατρο Ολύμπιον



Την προηγούμενη Παρασκευή (17-2-2012) πήγαμε όλο το σχολείο και παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση ¨Παραμύθι χωρίς όνομα¨ της Πηνελόπης Δέλτα, στο θέατρο Ολύμπιον.
Το έργο μας άρεσε πάρα πολύ και δεν ήταν καθόλου βαρετό. Μας άρεσε ότι οι ηθοποιοί φορούσαν ωραία κουστούμια και μάσκες. Άλλαζαν γρήγορα τα κουστούμια και έπαιζαν πολλούς ρόλους. Τα αστεία και οι πλάκες που μας έκαναν μας διασκέδαζαν. Το έργο πέρασε σε όλους το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης προς την πατρίδα μας. Με λίγα λόγια η παράσταση ήταν τέλεια!!!

Διαβάστε παρακάτω πώς φάνηκε η θεατρική παράσταση στους συμμαθητές μου.

Παναγιώτα Κ.


Μου άρεσε πολύ το θέατρο. Υπήρχε μια σκηνή η οποία με έκανε να γελάσω πολύ κι αυτό μου άρεσε. Ήταν η σκηνή στο καφενείο, όπου υπήρχαν πολλοί μεθυσμένοι και χόρευαν, τραγουδούσαν κι έκαναν αστεία. 
Δέσποινα Κ.

Απ΄ τη θεατρική παράσταση ¨Παραμύθι χωρίς όνομα¨, το σημείο που μου άρεσε πιο πολύ ήταν όταν ο γιος του βασιλιά είπε στην κόρη του σιδερά ότι θέλει να την παντρευτεί. Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ τα τραγούδια που είπαν οι ηθοποιοί. Μου έκανε εντύπωση η εναλλαγή των φόντων και το σκηνικό. 
Αγγελική Μ. 

Το σημείο που μου άρεσε περισσότερο είναι όταν ο βασιλιάς έδωσε την κορόνα του στο βασιλόπουλο. Αυτό δείχνει ότι ο βασιλιάς ξεπέρασε τον εγωισμό του και βοήθησε για πρώτη φορά τη χώρα του.
Παναγιώτα Κ. 

Η σκηνή που μου άρεσε από τη θεατρική παράσταση ήταν όταν οι ηθοποιοί έκαναν τα δέντρα ανεβαίνοντας πάνω σε τετράγωνες βάσεις, οι οποίες είχαν ψηλά ξύλα από όπου κρατιόντουσαν. Μου άρεσε αυτή η σκηνή διότι με τον ήχο και τις κινήσεις που έκαναν φαίνονταν σαν αληθινά.
Παναγιώτης Αρ. 


Μου άρεσε πολύ αυτή η παράσταση. Περισσότερο μου άρεσε η σκηνή που οι άνθρωποι ετοιμάζονταν να πολεμήσουν για την πατρίδα. Οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν να νικήσουν τους κακούς. Τελικά νίκησαν και χάρηκαν πολύ. Τα κουστούμια τους είχαν σχήματα και φορούσαν μάσκες όμορφες. Θα ήθελα να ξαναδώ τέτοια παράσταση. 
Αλέξανδρος Απ. 



Η πιο αστεία σκηνή ήταν που το βασιλόπουλο πήγε να βρει άντρες για το στρατό του. Βρήκε έναν ο οποίος είχε πιει πολύ και έκανε χαζομάρες. Τότε έσκασα στα γέλια.
Κωνσταντίνος Κ.

Το θέατρο μου άρεσε πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση όταν μιλούσαν οι ηθοποιοί και άλλαζαν τη σκηνή. Επίσης και όταν δε μιλούσαν. Μου αρέσουν οι ηθοποιοί όταν δεν μιλάν και κάνουν μόνο κινήσεις.
Θεοδοσία Γκ. 

Από το θέατρο μου άρεσε πολύ εκεί που πολεμούσαν στο σκοτάδι κάνοντας όλοι τις ίδιες κινήσεις και εκεί που τραγουδούσαν και χόρευαν ομαδικά. Γενικά όλο το έργο ήταν πολύ καλό και μου άρεσε πολύ!!!
Ανθούλα Κ.

Ανθούλα Κ.

Από το θέατρο πιο πολύ μου άρεσε εκεί που το βασιλόπουλο προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες που ήταν στην ταβέρνα, να βοηθήσουν στον πόλεμο, γιατί φάνηκε πόσο γενναίο ήταν το βασιλόπουλο. 
Ιωάννα Κ. 


Η παράσταση μου άρεσε πάρα πολύ διότι ήταν λίγοι οι ηθοποιοί και αυτοί έπαιζαν όλους τους ρόλους. Πιο πολύ μου άρεσε η φράση: ¨Εμείς θα νικήσουμε¨.
Άννα Κ. 

Μου άρεσε το σημείο που το βασιλόπουλο πήγε στην ταβέρνα για να φωνάξει όσους άντρες βρίσκονταν εκεί να τον βοηθήσουν να πολεμήσει τους εχθρούς. Αυτή η στιγμή μου άρεσε επειδή ήταν αστεία και επειδή το βασιλόπουλο έδωσε θάρρος στους άντρες για να πετύχουν το σκοπό τους. 
Βικτώρια Κ. 

Η παράσταση ήταν τέλεια! Η καλύτερη σκηνή ήταν εκεί που έκαναν ότι πολεμούσαν, διότι οι κινήσεις των ηθοποιών ήταν συγχρονισμένες. Πολύ όμορφο ήταν και το σκηνικό.
Δήμητρα Κ. 


Από την παράσταση μου άρεσε πάρα πολύ όταν ο βασιλιάς έδωσε τη θέση του στον πρίγκιπα. Έκανε κάτι ευγενικό, που έδωσε το βασίλειό του στο γιο του. Αυτός είχε γεράσει και δεν μπορούσε να είναι άλλο βασιλιάς. Νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του. Ακόμη μου άρεσε εκεί που ο πρίγκιπας ζήτησε τη Μαρία να γίνει γυναίκα του. Μου φάνηκε πολύ ρομαντικό.
Δήμητρα Γ.Ρ.

Μου άρεσε πολύ το θεατρικό. Περισσότερο μου άρεσε η σκηνή που όλοι οι ηθοποιοί είναι στην ταβέρνα που λεγόταν ¨Αχ, βαχ¨ και που ο ένας έκανε το μεθυσμένο και όλο έπεφτε κάτω. 
Δήμητρα Κ. 

Με εντυπωσίασε η ταβέρνα. Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση πώς έπεφταν και έπαιζαν τόση ώρα ότι ήταν μεθυσμένοι. Ελπίζω να ξαναπάω σε άλλο ένα τέτοιο θέατρο.
Πέτρος Λ. 

1 σχόλια:

Lampros Lampinos είπε...

μου αρέσε η παράσταση και σε μένα, σε κάποια άλλη ερασιτεχνική παράσταση... Καμπανέλλης με νόημα!

Δημοσίευση σχολίου