Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Η γλυκιά τούρτα της μαμάς


ΥΛΙΚΑ:
  • 3 φακελάκια Άνθος αραβοσίτου Γιώτης στιγμής (σοκολάτα ή βανίλια ότι προτιμάτε)
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • σαντιγί (σοκολάτα ή βανίλια)
  • 1.050 γραμμάρια γάλα (για τις κρέμες)
  • 200 γραμμάρια γάλα για τη σαντιγί
  • φρούτα εποχής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά σπάμε τα μπισκότα σε 4 κομμάτια μέσα σε ένα πυρέξ. Έπειτα χτυπάμε τα 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου με τα 1.050 γραμμάρια γάλα.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα μπισκότα με την κρέμα και τα απλώνουμε σε κάποιο σκεύος.
Τέλος χτυπάμε τη σαντιγί με 200 γραμμάρια γάλα και καλύπτουμε με αυτήν τα μπισκότα.
Διακοσμούμε το γλυκό με φρούτα της επιλογής μας και φυσικά μια τελευταία πινελιά.


Καλή σας όρεξη...


Κατερίνα Χ., Στ3΄

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου